fintamuz_wpadmin bejegyzései

Múzeumok Éjszakája 2018

Kategória: Fotógaléria | Szóljon hozzá most!

Kabai László – Pásztorélet a Nagykunságon a XXI. században megnyitó

Kategória: Fotógaléria | Kabai László – Pásztorélet a Nagykunságon a XXI. században megnyitó bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

XX. Juhászfesztivál – Kabai László fotókiállítása

A XX. Kevi Juhászfesztivál alkalmából rendkívüli nyitva tartással várjuk kedves látogatóinkat, a Finta Múzeumban és a Vadász Pál Kiállítóteremben szombaton és vasárnap 9.00-tól 17.00-ig. Időszaki kiállításaink szombaton, a Vadász Pál Kiállítóteremben 13.00-ig ingyenesen tekinthetők meg! Szeretettel várunk mindenkit! Szeretettel várunk mindenkit új időszaki kiállításunk … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Időszaki kiállítás, Közlemény | XX. Juhászfesztivál – Kabai László fotókiállítása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nyitva tartás

Kedves Múzeumlátogató! A Finta Múzeum és a Vadász Pál Kiállítóterem kiállításai 2018. március 30-án zárva lesznek. A múzeum és a kiállítóterem 2018. március 31-én rendes nyitva tartás szerint látogathatóak. Megértésüket köszönjük!

Kategória: Közlemény | Nyitva tartás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nyitva tartás

Kedves Látogató! A Finta Múzeum kiállításai 2018. március 16-án pénteken zárva tartanak. A kiállítások március 17-én a megszokott ügyeleti rend szerint látogathatók.  

Kategória: Közlemény | Nyitva tartás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Új Néplap 2018. március 07.

Kategória: Sajtó | Új Néplap 2018. március 07. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Új Néplap 2018. február 20.

Kategória: Sajtó | Új Néplap 2018. február 20. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva